Ceylan, milyonluk teknesine inanılmaz bir isim verdi

Milyonluk bir teknenin içinde verdiği pozu paylaşarak, Bu küçük minnoşu yaza Bodrum'a götürüyorum"

Ceylan, milyonluk teknesine inanılmaz bir isim verdi

Geçirdiği estetik operasyonlarla sık sık gündeme gelen türkücü Ceylan, şimdi de Instagram’dan yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi. Minnoş adını verdiği bir tekneden poz veren Ceylan kısa bir sürede sosyal medyada sık konuşulanlar arasına girdi.

Bir zamanlar Küçük Ceylan olarak anılan türkücü son zamanlarda geçirdiği estetik operasyonlarla ve sık sık yenilediği imajıyla gündeme geliyor. Ceylan geçtiğimiz aylarda katıldığı bir magazin programında estetikleri ile ilgili şu ifadeleri kullandı: “Yüzümü o kadar değiştirdim ki telefonum dahi tanımıyor. 40 senedir bu sektörün içindeyim, şarkı çıkardığım zaman gündem olmuyorum ama her imaj değiştirdiğimde gündem oluyorum. Takdir edilmeyi beklemiyorum zaten.”

Ceylan

Ünlü türkücü, geçtiğimiz haftalarda canlı yayında sunucu Alişan’ın “Hayatının şarkısı hangisi?” sorusuna, “Benim Hayatım” yanıtını vererek stüdyoda kısa süre duygusal anlar yaşamıştı.

Vasiyetini de açıklayan türkücü Ceylan, “Benim vasiyetim var bu şarkı ile ilgili. Ben öldüğümde mezarımın başına gelip bu şarkıyı çalın. Bu şarkının bende ki yeri çok başka. Çünkü benim hayatımı anlatıyor. Bu şarkı benim hayatım” demişti.

Ceylan – Minnoş

Küçük Minnoş

49 yaşındaki Ceylan, 523 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasında paylaştığı hikayeyle adından söz ettirdi.

Fuar gezen şarkıcı, milyonluk bir teknenin içinde verdiği pozu paylaşarak, Bu küçük minnoşu yaza Bodrum’a götürüyorum” yazdı. Bu paylaşımına eklediği “Minnoş” şarkısı ile de sevenlerini kahkahalara boğdu.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2024, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER