Chloe Loughnan'dan evlat acısı yaşayan Nesrin Ortaç'a destek

Serdar Ortaç’ın uzun süredir enfeksiyon tedavisi gören 39 yaşındaki, iki çocuk babası olan kardeşi Serkan Ortaç, geçen ay vefat etmiş, 53 yaşındaki ünlü popçu cenazede ayakta durmakta güçlük çekmişti. Ortaç’ın annesi Nesrin Ortaç oğluyla siyah beyaz bir fotoğrafını y.

Chloe Loughnan'dan evlat acısı yaşayan Nesrin Ortaç'a destek

Serdar Ortaç’ın uzun süredir enfeksiyon tedavisi gören 39 yaşındaki, iki çocuk babası olan kardeşi Serkan Ortaç, geçen ay vefat etmiş, 53 yaşındaki ünlü popçu cenazede ayakta durmakta güçlük çekmişti.

Ortaç’ın annesi Nesrin Ortaç oğluyla siyah beyaz bir fotoğrafını yayınladı ve altına “Meleğim, rahat uyu mekanın cennet olsun” mesajını yazdı.

Nesrin Ortaç’ın paylaşımı eski gelini Chloe Loughnan’ı çok duygulandırdı.

Eski kayınvalidesinin acısını paylaşan İrlandalı model, Nesrin Ortaç’a siyah kalp ve dua emojisi mesajı gönderdi. Nesrin Ortaç da Loughnan’a “Sağol” yanıtını verdi.


Chloe Loughnan'dan evlat acısı yaşayan Nesrin Ortaç'a destek


Serdar Ortaç, 2019 yılında boşanırken yaptığı sözleşme nedeniyle Chloe Loughnan’a 1 milyon nafaka ödemeyi taaahüt etmiş ancak ünlü popçu taksitlere bölünen borcunu pandemide parasız kalınca ödeyememiş ve Chloe Loughnan da bunun üzerine Ortaç’ın evine haciz göndermişti.



Chloe Loughnan'dan evlat acısı yaşayan Nesrin Ortaç'a destek - Resim : 2


Serdar Ortaç bu nedenle 5 yıl evli kaldığı eski eşine ateş püskürmüş ve “Şeytan görsün yüzünü” demişti.

Eski karı koca uzun zamandır görüşmüyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER