Cihan Ünal'dan tiyatrocu Volkan Severcan'a sert yumruk

Tiyatro sanatçısı Volkan Severcan, Armağan Çağlayan’ın sunduğu 'Dur Bi Dinle' adlı programına konuk oldu. 1989 yılında “Evita” müzikalinde yer alan Volkan Severcan, o yıllardaki anısını şöyle anlattı: "Size ilginç bir anımı anlatmak istiyorum...

Cihan Ünal'dan tiyatrocu Volkan Severcan'a sert yumruk

Tiyatro sanatçısı Volkan Severcan, Armağan Çağlayan’ın sunduğu 'Dur Bi Dinle' adlı programına konuk oldu.

1989 yılında “Evita” müzikalinde yer alan Volkan Severcan, o yıllardaki anısını şöyle anlattı:

"Size ilginç bir anımı anlatmak istiyorum... Evita Müzikali sergilendi fakat bizim paramız ödenmedi. Önder Ağabey'e gittik, 'Paramızı alamıyoruz' dedik. Önder Ağabey de 'Çıkmayın' dedi. Dışarıda 5 bin kişi bizi izlemek için bekliyordu. Ekibe geldim söyledim, Önder Ağabey böyle söyledi diye. Sonra Önder Bali girdi içeriye, 'Çocuklar çıkıyorsunuz' dedi. Biz o gece çaldık. Allah rahmet eylesin, benim ev arkadaşımdı Uzay Heparı. O sinirlenip 'Önder Ağabey, gel benim eve senin için müzik yapayım' diyerek oradan çekip gitti. Oyun bitti, ben notaları topladım.

‘Evita’nın başındaki Cihan Ünal’ın odasına gidip ‘Orkestra olarak işi bıraktık’ diyerek notalarımı verdim. Cihan Ünal da bana bir çaktı, yere uçtum. Bana vurunca herkes birbirine girdi. Olay meydan muharebesine döndü. Cihan Ünal’ı çok severim. O yumruk beni kendime getirdi. 1989 yılından sonra sadece oyunculuk yapmaya başladım. Müzik aletlerimi evde bıraktım."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER