Civan Canova kahreden haberi açıkladı

15 gündür hastanede yatan tiyatro ve sinema sanatçısı Civan Canova şu ifadeleri kullandı: "Çok sevgili arkadaşlarım, akrabalarım...

Civan Canova kahreden haberi açıkladı

15 gündür hastanede yatan tiyatro ve sinema sanatçısı Civan Canova şu ifadeleri kullandı:

"Çok sevgili arkadaşlarım, akrabalarım... Canımdan çok sevdiğim kardeşlerim, yeğenlerim size vereceğim haber güzel değil ama vermek zorunda hissediyorum kendimi. Her şey 2014 yılında Gümüşlük sahilinde dolaşırken başladı. Sol bileğimden ameliyatlıydım, kemik ölümü vardı bileğimde onu çıkardılar. Kafeye doğru giderken kapkara bir köpeğin üzerine bastım. Hayvan da gayrı ihtiyari sıçradı tabi, beni yere attı. Sağ kolumun üzerine düştüm.

 

Kemik ölümü, tendon kopması, adele erimesi meydana geldi. MR çekildi ve doktor 'Protez taktırman gerek' dedi. Onu da ben istemedim, ihmal ettim. 2.5, 3 ay önce feci ağrılarım başladı. Gece uyutmayacak kadar. Hastaneye geldim ve MR çektirdim. Koluma protez takılması gerektiğini söylediler. Ama o şimdi 2. planda kaldı. Çünkü akciğer filmi çekerken, belirsiz bir kitle olduğu tespit edildi. 15 gündür hastanedeyim. Ailem yanımda. Birkaç gün sonra taburcu edecekler. Beni fazla düşünmeyin sadece iyiliğimi isteyin. Seviyorum sizi"

Sacitaslan.com olarak Civan Canova'ya acil şifalar dileriz...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER