CZN Burak'ın 150 bin liralık tutkusu

Instagram hesabından paylaştığı videolarla adını tüm Türkiye'ye duyuran Burak Özdemir, Youtube sayfasında evini gezdirdi.

CZN Burak'ın 150 bin liralık tutkusu

Instagram hesabından paylaştığı videolarla adını tüm Türkiye'ye duyuran Burak Özdemir, Youtube sayfasında evini gezdirdi. Çocukluğundan beri oyuncaklara ilgi duyduğunu belirten Özdemir, koleksiyonunda binlerce oyuncağın olduğunu söyleyerek, "Nereye gitsem hatıra olarak oyuncak alıyorum. Bunlar büyük şeyler gibi görünebilir ama aslında ufak şeyler. Çocukluğumdan beri alıyorum bu tarz oyuncaklar. Eşyalarıma sahip çıkmayı sevdiğim için de hepsini biriktirdim.

Evde kardeşim ve ben birlikte kalıyoruz. O da benim gibi oyuncakları seviyor. Salonumuzda daha çok oyuncak var. Bunların hepsinin bende hatırası var. Hatay'da yaşadığımız dönemden beri bütün oyuncaklarımı sakladım. Hiçbirini kaybetmedim, hepsinin benim için değeri ayrı.

Normalde burada gördüğünüzden çok ama çok daha fazlası vardı. Okullara ve ya sosyal projelerde yardıma gittiğim zaman oyuncaklarımdan alıp oralara götürüyorum ve hediye ediyorum. Hatıralar işe yarıyor yani. Süper kahraman olmak için özel güçlere gerek yok. Güzel bir kalp ve güzel bir yüreğinin olması yetiyor. O yüzden bunlar işin espri kısmı." ifadelerinde bulundu.

Burak Özdemir’in evinde bulunan oyuncaklarının toplam fiyatının 100 ile 150 bin TL arasında olduğu öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER