Dağhan Külegeç 'Kavak Yelleri' klibinde neden oynamadı?

Uyruk Gazetesi'nin haberine tarafından Instagram’da Beykent Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı hesabında gerçekleşen canlı yayına katılan Dağhan Külegeç, 'Kavak Yelleri' oyuncularının yıllar daha sonra bir araya geldiği Pinhani klibinde neden oynamadığı sorusunu yanıtladı. "Il.

Dağhan Külegeç 'Kavak Yelleri' klibinde neden oynamadı?

Uyruk Gazetesi'nin haberine tarafından Instagram’da Beykent Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı hesabında gerçekleşen canlı yayına katılan Dağhan Külegeç, 'Kavak Yelleri' oyuncularının yıllar daha sonra bir araya geldiği Pinhani klibinde neden oynamadığı sorusunu yanıtladı.

"Ilk Önce klip olayı Pinhani’nin yok, ‘Kavak Yelleri’nin yönetmenlerinden Jale İncekol Hanım’ın düşüncesiydi. Benim için durumlar karışıktı. Yönetmenle haberlerimiz çıkmıştı lakin olmadı böylece bir şey. Bir şeyler oldu fakat fiziksel olarak kimse kimseye bir şey yapmadı. (2009 yılında Külegeç’in sette İncekol’a sandalye fırlatıp seti terk ettiği öne sürülmüştü.)

Benim için çok zor bir dönemdi ‘Kavak Yelleri’. Bir Takım zorluklar yaşadım. Jale Bayan klip için bana ulaşınca, aramızda bir iletişimsizlik oldu. Bu iletişimsizlikte daha fazla benim payım var. Ayrıca eskiden ayrıca de bu videonun üretim aşamasında bir şeyler oldu.

Benim için fazla zorlama bir dönemdi ‘Kavak Yelleri’. Bir Takım zorluklar yaşadım. Jale Bayan klip için bana ulaşınca, aramızda bir iletişimsizlik oldu. Bu iletişimsizlikte daha fazla benim payım var. Hem önceden keza de bu videonun üretim aşamasında bir şeyler oldu.

Derine girmeyeceğim lakin her şeye karşın klipte olmam gerekiyordu, benim hatam. Bütün sevenlerden özür dilerim. Benim düşüncesizliğim, azıcık tembelliğim, birazcık eskiler, birazcık da telif konuları.

Herkesten baştan özür dilerim. İş şirketlere ait olabilir fakat dizinin duygusu seyreden insanlara ait. Ben de o duyguya vefasızlık göstermiş bulundum. Son klip hariç hiçbir şeyden pişman değilim. Bir sonraki pandemide her klipte olacağım, söz."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER