Dağhan Külegeç 'Kavak Yelleri' klibinde neden oynamadı?

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Instagram’da Beykent Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı hesabında gerçekleşen canlı yayına katılan Dağhan Külegeç, 'Kavak Yelleri' oyuncularının yıllar sonradan bir araya geldiği Pinhani klibinde neden oynamadığı sorusunu yanıtladı. "Başta .

Dağhan Külegeç 'Kavak Yelleri' klibinde neden oynamadı?

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Instagram’da Beykent Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı hesabında gerçekleşen canlı yayına katılan Dağhan Külegeç, 'Kavak Yelleri' oyuncularının yıllar sonradan bir araya geldiği Pinhani klibinde neden oynamadığı sorusunu yanıtladı.

"Başta klip olayı Pinhani’nin yok, ‘Kavak Yelleri’nin yönetmenlerinden Jale İncekol Hanım’ın düşüncesiydi. Benim için durumlar karışıktı. Yönetmenle haberlerimiz çıkmıştı lakin olmadı pek bir şey. Bir şeyler oldu ama bedenen kimse kimseye bir şey yapmadı. (2009 yılında Külegeç’in sette İncekol’a sandalye fırlatıp seti terk ettiği öne sürülmüştü.)

Benim için çok baskı bir dönemdi ‘Kavak Yelleri’. Bazı zorluklar yaşadım. Jale Hanım klip için bana ulaşınca, aramızda bir iletişimsizlik oldu. Bu iletişimsizlikte daha çok benim payım var. Ayrıca bir zamanlar hem de bu videonun yapım aşamasında bir şeyler oldu.

Benim için fazla zor bir dönemdi ‘Kavak Yelleri’. Bazı zorluklar yaşadım. Jale Bayan klip için bana ulaşınca, aramızda bir iletişimsizlik oldu. Bu iletişimsizlikte daha fazla benim payım var. Hem vaktiyle ayrıca de bu videonun yapım aşamasında bir şeyler oldu.

Derine girmeyeceğim ama her şeye rağmen klipte olmam gerekiyordu, benim hatam. Tüm sevenlerden özür dilerim. Benim düşüncesizliğim, azıcık tembelliğim, biraz eskiler, biraz da telif konuları.

Herkesten baştan özür dilerim. İş şirketlere ait olabilir lakin dizinin duygusu seyreden insanlara ait. Ben de o duyguya vefasızlık göstermiş bulundum. Son klip hariç hiçbir şeyden pişman değilim. Bir sonraki pandemide her klipte olacağım, laf."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER