Damla Ersubaşı boşandığı eşiyle tatile çıktı

‘Sihirli Annem’in ‘Tuğçe’si Damla Ersubaşı, 2016’da Mustafa Can Keser ile evlenmiş, kızları Zehra’yı 2017’de, Zeynep Nisa’yı Aralık 2019’da dünyaya getirmişti. İkinci bebeğine 8 aylık hamileyken eşinin, kendisini aldattığı iddiaları üzerine aralarında sorun

Damla Ersubaşı boşandığı eşiyle tatile çıktı

‘Sihirli Annem’in ‘Tuğçe’si Damla Ersubaşı, 2016’da Mustafa Can Keser ile evlenmiş, kızları Zehra’yı 2017’de, Zeynep Nisa’yı Aralık 2019’da dünyaya getirmişti. İkinci bebeğine 8 aylık hamileyken eşinin, kendisini aldattığı iddiaları üzerine aralarında sorun çıkmış ama doğumla birlikte sular durulmuştu. Ancak Ağustos 2020’de çıkan ikinci krizi atlatamamış, 15 Eylül’de anlaşmalı olarak tek celsede boşanmışlardı.

Aralıkta ortak arkadaşları Esra Balamir’in barıştırmaya çalıştığı eski çift, Bodrum’da ortaya çıktı. Posta Gazetesi'nden Umut Ünver'in haberine göre çocukları ile birlikte önceki gün Türkbükü'nde bulunan lüks otelin plajındaydılar.

Eski eşler mutlu aile tablosu çizerken Damla Ersubaşı net konuştu...

Zehra ile Zeynep Nisa’nın babasına bir şans daha vermeyi düşünmeyen Damla Ersubaşı “Yanlış anlaşılmasın; ortada ilişki anlamında barış yok. Sadece kızlarımız için bir aradayız, birlikte tatil yapıyoruz” dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER