Daniel Craig: "Çocuklarıma beş kuruş bırakmam"

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre sinemanın ünlü karakteri James Bond’u canlandıran İngiliz oyuncu Daniel Craig bugüne kadar iki evlilik yaptı. 1992-1994 yılları arasında Fiona Loudon ile evli kaldı.

Daniel Craig:

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre sinemanın ünlü karakteri James Bond’u canlandıran İngiliz oyuncu Daniel Craig bugüne kadar iki evlilik yaptı.

1992-1994 yılları arasında Fiona Loudon ile evli kaldı. 2011’de ise Oscar ödüllü oyuncu Rachel Weisz (51) ile evlendi. 53 yaşındaki aktörün iki evliliğinden de birer kızı var. James Bond film serisinden milyonlar kazanan Daniel Craig, çocuklarına miras bırakmayacağını açıkladı.

Büyük kızı Ella Craig (29) de kendisi gibi oyuncu olan aktör, miras bırakmanın çok “iğrenç” olduğunu ifade ederek “Paraları miras bırakmaktansa hayır işlerine harcamak beni daha mutlu eder” dedi.

‘Ölmeden bağışlarım’

Daniel Craig, “Eski bir atasözü ‘Zengin ölürsen başarısız olmuşsundur’ der” ifadelerini kullanarak ünlü Amerikalı sanayici Andrew Carnegie’yi örnek gösterdi.

Sanayicinin 11 milyar doları hayır işlerine harcadığını belirten Craig, “Bu onun zenginliğini gösteriyor, eminim parasının bir kısmını da tutmuştur. Ama ben sonraki nesile büyük paralar bırakmak istemiyorum. Miras iğrenç birşey. Herkes kendi parasını kazansın. Benim felsefem paradan kurtulmak ya da ölmeden önce bağışlamak” dedi.

Yeni Bond filminin ardından emekliye ayrılma kararı alan oyuncu, “Aslında çok yufka yürekliyim. Öyle ki TV reklamlarına bile ağlarım” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER