Dedikodular yine alevlendi

01Beren Saat ile Kenan Doğulu, 29 Temmuz 2014 yılında Los Angeles'daki Malibu sahilinde dünyaevine girmişti.

Dedikodular yine alevlendi
01Beren ile Kenan evlilik yıl dönümlerinde sessizliğe gömüldü- Magazin haberleri 2019

Beren Saat ile Kenan Doğulu, 29 Temmuz 2014 yılında Los Angeles'daki Malibu sahilinde dünyaevine girmişti. Bir süredir boşanma haberleriyle gündeme gelen çiftin dün 5. evlilik yıl dönümleriydi. 

02Beren ile Kenan evlilik yıl dönümlerinde sessizliğe gömüldü- Magazin haberleri 2019

Beren Saat de, Kenan Doğulu da önceki yılların aksine sosyal medya hesaplarından evlilik yıl dönümleriyle ilgili herhangi bir paylaşımda bulunmadılar. 

03Beren ile Kenan evlilik yıl dönümlerinde sessizliğe gömüldü- Magazin haberleri 2019

Çiftin bir paylaşımda bulunmaması aralarındaki krizin hala devam ettiği yönünde yorumlandı. 

04Beren ile Kenan evlilik yıl dönümlerinde sessizliğe gömüldü- Magazin haberleri 2019

Ayrılık iddiaları ilk olarak Beren Saat'in kendi doğum günü olan 26 Şubat'ta paylaştığı mesajla ortaya çıkmıştı. Instagram sayfasında siyah beyaz makyajsız bir fotoğrafını paylaşan Saat, altına şu notu düşmüştü:

05Beren ile Kenan evlilik yıl dönümlerinde sessizliğe gömüldü- Magazin haberleri 2019

"Bugün bir yaşıma daha girdim! İnsanların yaş aldıkça ne kadar acımasız olabildiği gerçeğiyle; hepsinin aslında aynı kusursuz bebek olarak Dünya’ya geldiği bilgisi arasında bocalamaktayım. Bir yandan kolektif bir aşkta yüzdüğüm, bir yandan en yakınımda nefreti hissettiğim bu yaş günümde artık ağlamayı aşmış, gelene gülmekteyim. Ayak bastığım en karanlık doğum günüm olduğunu düşündüğüm anda Efe'yle şarkımız ‘Hero’ çalınca birden mutfaktaki radyoda, ruhuma yeniden ışık yayıldı. Bence hayatımın ikinci yarısı daha güzel olacak. Yaşamın benim için inci gibi sıraya dizdiği travmalardan sonra bunu bekliyor, bunu umuyorum. Bir direniştir yaşamak ve bir akıştır aynı zamanda; bir kabulleniştir, parçalanıştır, bütünlenerek yeniden doğuştur; bir serzeniştir yaşamak; ani bir yüzleşmedir, yeniden tanışmadır, yolun yarısında bastan başlamadır; deli derlercesine bir gülüştür; insan incitmemektir şahsi incinmişliklerinden ötürü; bir dinleyiştir vaaz vermeden, ikna oluştur sual etmeden; bir diz çöküştür eğilebildiğince ve fakat dimdik bir inanıştır da yasamak; öyle bir seviştir ki herkesi olduğu gibisine… İyi ki varsınız , iyi ki doğduk!”

06Beren ile Kenan evlilik yıl dönümlerinde sessizliğe gömüldü- Magazin haberleri 2019

SERPİL DOĞULU BOŞANMA İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

Kenan Doğulu'nun geçtiğimiz günlerde Bodrum Antik Tiyatro'da verdiği konsere katılan annesi Serpil Doğulu ayrılık iddialarına son noktayı koymuştu. 

07Beren ile Kenan evlilik yıl dönümlerinde sessizliğe gömüldü- Magazin haberleri 2019

"Beren Saat ve Kenan Doğulu ayrılacak" iddialarına cevap veren Serpil Doğulu, "Hayır, kesinlikle ayrılmayacaklar. Söylenenler, konuşulanlar yalandan öte değil. Öyle bir şeyleri yok" demişti. 

08Beren ile Kenan evlilik yıl dönümlerinde sessizliğe gömüldü- Magazin haberleri 2019 09Beren ile Kenan evlilik yıl dönümlerinde sessizliğe gömüldü- Magazin haberleri 2019

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER