Defne Samyeli'nden konuşulacak evlilik açıklaması

Güzel yıldız Defne Samyeli, stil danışmanlığını yapan Didem Dayıcıoğlu ile oyuncu Necip Memilli'nin düğününe, 23 yaşındaki kızı Deren Talu ile birlikte katıldı. Çıkışta Kanal D'de ekrana gelen "2.Sayfa"nın mikrofonuna konuşan Samyeli, "Arkadaşlarınız evleniyor.

Defne Samyeli'nden konuşulacak evlilik açıklaması

Güzel yıldız Defne Samyeli, stil danışmanlığını yapan Didem Dayıcıoğlu ile oyuncu Necip Memilli'nin düğününe, 23 yaşındaki kızı Deren Talu ile birlikte katıldı.

Çıkışta Kanal D'de ekrana gelen "2.Sayfa"nın mikrofonuna konuşan Samyeli, "Arkadaşlarınız evleniyor. Sizin evliliğe bakış açınız nasıl?" sorusuna, "Evlilik güzel bir müessese. Çok doğru ve iyi bir şey olduğunu düşünüyorum. Ben çok küçük yaşta evlendim, boyumdan büyük çocuklarım var. Ne kadar güzel, bir daha hayatımda evlilik olabilir, neden olmasın? Her türlü açığım bu konuya..." yanıtını vererek, evliliğe yeşil ışık yaktı.

"Onay vermediğiniz birisi kızlarınızın hayatlarında olabilir mi?" sorusu yöneltilen güzel yıldız; "Herkes seçimleriyle var hayatta. Doğrular, yanlışlar yapıp yollarını bulacaklar. Biz de hayatımızda bir dolu doğru, yanlış yapıyoruz. Hayatta onay verme mekanizmasının çok önemli olmadığına inanıyorum. Kendilerine zarar verecek bir durumun içinde olmadıkları müddetçe anne olarak her karalarında yanlarında olurum" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER