Defne Samyeli ve Cem Yılmaz'ın düşman çatlatan tatili

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre bayram tatilinin ilk günlerini Bodrum’daki evinde sevgilisi Defne Samyeli ile geçiren ve ardından kısa bir Çeşme tatili yapan Cem Yılmaz, tatilin son günlerinde Bodrum’a geri döndü. Önceki gün Samatya adlı teknesi ile mavi tura çıkan,.

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz'ın düşman çatlatan tatili
Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre bayram tatilinin ilk günlerini Bodrum’daki evinde sevgilisi Defne Samyeli ile geçiren ve ardından kısa bir Çeşme tatili yapan Cem Yılmaz, tatilin son günlerinde Bodrum’a geri döndü.

Önceki gün Samatya adlı teknesi ile mavi tura çıkan, sevgilisi Defne Samyeli ve oğlu Kemal ile deniz keyfi yapan Cem Yılmaz objektiflerden kaçamadı.

Yalıkavak açıklarına demirlediği teknede bol bol yüzen sevgilisi Samyeli’yi de yağlayan Cem Yılmaz, oğlu Kemal’le de ilgilenmeyi ihmal etmedi.

İsmi öğrenilemeyen sarışın bir kadının daha olduğu teknede silikon yaptırmış olduğu sanılan Defne Samyeli’nin sevgilisi Cem Yılmaz’ı yağladığı kareler objektiflere yansırken, Yılmaz ailesi tatilde böyle görüntülendi.

Sevgilisi Defne Samyeli ile teknenin üst katında güneşlenen Cem Yılmaz, oğlu Kemal’i denize sokmaları için kaptan ve yardımcılarından destek istedi. Oğlu Kemal denize girdiği sırada sevgilisi Defne Samyeli ve arkadaşı ile sohbet eden Cem Yılmaz görüntülendiğini fark etmedi.

Defne Samyeli'nin düzgün fiziği ise dikkatlerden kaçmadı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER