Demet Akalın'a trafikte şok saldırı!

01Ünlü şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Bodrum Turgutreis'te trafikte saldırıya uğradığını ve şikayetçi olduğunu açıkladı.02Turgutreis'te Hira ile birlikte araçta olduğu sırada, başka bir sürücünün aracını yumrukladığını açıkla.

Demet Akalın'a trafikte şok saldırı!
01Demet Akalın'a trafikte şok saldırı! - Magazin haberleri

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Bodrum Turgutreis'te trafikte saldırıya uğradığını ve şikayetçi olduğunu açıkladı.

02Demet Akalın'a trafikte şok saldırı! - Magazin haberleri

Turgutreis'te Hira ile birlikte araçta olduğu sırada, başka bir sürücünün aracını yumrukladığını açıklayan Akalın, yaşadığı korku dolu anları takipçileriyle paylaştı.

03Demet Akalın'a trafikte şok saldırı! - Magazin haberleri

Sosyal medya hesabından yaşanan olaya isyan eden Akalın, şu ifadeleri kullandı:

04Demet Akalın'a trafikte şok saldırı! - Magazin haberleri

"ELBET BULACAĞIM SENİ!"

Oğlum trafikte sıkıştırdığınız kadınlar sizden daha delikanlı! O ak sakalından utandın mı? Yumruklayıp arabamı, kızımı korkutup kaçtın arabana! Neymiş kırmızıda geçecekmişim... Elbet bulacağım seni! Turgutreis'te bana trafik terörü yaşatan arabanın plakasının sonunu göremedim. 34 GSL! Şikayetçiyim! Jandarma bulur seni. Yazık! Birde 'Çocuk var, korkuttunuz' diyorum arabadaki kadın 'Hadi be!' diyor!

05Demet Akalın'a trafikte şok saldırı! - Magazin haberleri

Şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde Okan Kurt ve kızı Hira ile birlikte tatil için geldiği Bodrum'da görüntülenmişti.

06Demet Akalın'a trafikte şok saldırı! - Magazin haberleri

Türkbükü'ndeki bir beach'te deniz keyfi yapan ünlü popçu, eşi ve çocuğu ile birlikte keyifli saatler geçirmişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER