Demet Akalın'dan Ece Erken'e sert gönderme

Kanal D'de ekrana gelen "2.Sayfa" programına konuk olan şarkıcı Demet Akalın, canlı yayında söz sahte hesaplardan açılınca; "17 tane sahte hesabı olan var" ifadesinde bulundu.

Demet Akalın'dan Ece Erken'e sert gönderme

Kanal D'de ekrana gelen "2.Sayfa" programına konuk olan şarkıcı Demet Akalın, canlı yayında söz sahte hesaplardan açılınca; "17 tane sahte hesabı olan var" ifadesinde bulundu. Program sunucularının "Nasıl idare edebiliyorlar 17 tane hesabı?" sorusu üzerine "İdare edemiyorlar işte tek tek patlıyorlar" diyerek kahkaha attı.

O esnada söze giren şarkıcı Işın Karaca, "Ece değil miydi o?" deyince Demet Akalın "Aman yok onu zikretmem bile. Bizim Ivana kendisine yorum yazmıştı. Nasıl kendi kendisine yorum yazabilir bir insan?" şeklinde konuştu.

NE OLMUŞTU?

Ece Erken geçtiğimiz hafta canlı yayında telefon ekranından bir görüntü göstermek isterken yanlışlıkla fake hesaplarından bazılarının isminin görünmesine neden olmuştu.

Orijinal hesabının altında 'maceraci', 'sezaikkk', 'askkkkkk' gibi sahte hesapların olduğu görülen Ece Erken, Twitter'ın diline düşmüştü.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER