Demet Akalın, Hadise ile polemiği sevdi

Demet Akalın “Instagram’da artık et, popo görmekten bıktım” diyerek Hadise’yi 1 ay önce takipten çıktı. 'Beni çıldırtmak mı istiyorsun?' Hadise 10 milyon takipçiye ulaştığını söylerken 8.4 milyon takipçisi olan Demet Akalın’a şöyle gönderme yaptı: “Senin 10 mily.

Demet Akalın, Hadise ile polemiği sevdi

Demet Akalın “Instagram’da artık et, popo görmekten bıktım” diyerek Hadise’yi 1 ay önce takipten çıktı.

'Beni çıldırtmak mı istiyorsun?'


Hadise 10 milyon takipçiye ulaştığını söylerken 8.4 milyon takipçisi olan Demet Akalın’a şöyle gönderme yaptı: “Senin 10 milyon takipçin yok ki. Sen beni çıldırtmak mı istiyorsun?”

'Yazık ona!


Demet Akalın, Hadise için “Yazık ona, günah valla! Araştırdım, milyoncuk bile değilmiş. Kocası da, milyoncukları da yok” dedi. Hadise’nin yakın çevresine Demet Akalın için “İyi ama onun da kocası yok. Geçen yıl boşanmamış mıydı?” dediği iddia edilse de Hadise bunu sosyal medya hesabından yayınladığı basın açıklamasıyla yalanladı.

'Pek gol olmuyor'


Posta Gazetesi'nin haberine göre bunu duyan Demet Akalın’dan, Hadise’ye bir cevap daha geldi: "Bekarlık sultanlık dese kapak olurdu. Zira adam hâlâ yanımda, pek gol olmuyor. Kadın haklarını bu kadar savunan birinin muhakkak bir yerlere iyiliği dokunuyordur!!!"

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER