Demet Akalın'ın Aleyna Tilki'yle derdi bitmiyor

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, Demet Akalın'ın kendisi için "Dünya starı olacağım dedi, yazık bak çocuk dizisinde oynuyor.

Demet Akalın'ın Aleyna Tilki'yle derdi bitmiyor

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, Demet Akalın'ın kendisi için "Dünya starı olacağım dedi, yazık bak çocuk dizisinde oynuyor. Artık Hira bile izlemiyor onun dizisini" sözleri üzerine "İnanılmaz gencim ve yaşım bir müzikalde oynamak için çok uygun" cevabı ile dikkat çekmişti. Ünlü şarkıcı Demet Akalın'a yaş göndermesinde bulunan Aleyna Tilki'ye Demet Akalın'dan yanıt gecikmedi.

Demet Akalın yaşıyla alakalı bir kompleksi olmadığını söylese de genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin yaş göndermesine sessiz kalamadı.

"Beni yaşımla vuramazsın, kimin ne zaman öleceği belli olmaz" sözleriyle dikkat çeken ünlü isim, kızı yaşındaki genç şarkıcı Aleyna Tilki'ye şu ifadelerle yanıt verdi:

"KİMİN NE ZAMAN ÖLECEĞİ HİÇ BELLİ OLMAZ"

"Yaş 48, Ajda Pekkan var daha önümüzde. Beni yaşla falan filan vuramazsın, benim yaşımla alakalı sıkıntım kompleksim Hiç yok. Kimin ne zaman öleceği hiç belli olmaz Aleyna. Aman ha Aleyna bu toplara asla girme. Konuşacak çok şey var da söyleyemiyorum sonra sanki kişisel sanki kıskanıyor oluyor. Ben niye kıskanayım Aleyna'yı yani zaten genç, 25 yok.

Bak 25 yıl geçsin, 25 yıl sonra böyle cillop gibi ol, 30 küsur tane şarkın patlasın ve hala televizyon ekranlarında ol, ben seni alkışlayayım..."

Aleyna Tilki 2000 yılında dünyaya gözlerini açtığında 1972 doğumlu Demet Akalın 28 yaşındaydı...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER