Demet Akalın'ın 'Gelinim Mutfakta' macerası kısa sürdü

Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt'ın konuğu olan Fatih Ürek, "Demet Akalın, 'Gelinim Mutfakta' programından gitmiş.

Demet Akalın'ın 'Gelinim Mutfakta' macerası kısa sürdü

Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt'ın konuğu olan Fatih Ürek, "Demet Akalın, 'Gelinim Mutfakta' programından gitmiş. Benim zamanımda çalıştığım ekibi falan dağıtmış. Canından bezdirmiş yapım ekibini." açıklamasında bulununca yayına bağlanan Demet Akalın, "Canından bezdirdi falan ne kadar ayıp şeyler bunlar ya. Yaşımız kemale eriyor hala böyle çirkin çirkin şeyler mi konuşacağız birbirimiz hakkında? Ben gayet disiplinli çalışan bir insanım. 5 gün üst üste konser veriyorum. Benim anlaşmamda iki gün şartı vardı. O yüzden kabul etmiştim. Haftanın 3 günü 15-16 saat çalışmam mümkün değil. 10 gün önce bıraktım ben programı. Hiç bir yerde söylemedim, sesimi çıkarmadım. Benim bel problemim var. Gülben hatta sordu, 'Teklif geldi emin misin?' dedi ben de 'Arkadaşım kabul et' dedim." ifadelerini kullandı.

Fatih Ürek, "O program benim çocuğumdu benim elimden aldılar. 1 senedir sustum, ilk defa konuşuyorum. Benim rızkımı, işimi neden elimden aldılar? Ben artık bunun cevabını istiyorum. Seda Sayan orada hata yaptı. Gerek yoktu. Atlıyormuş gibi oldu programa ve bu insanlara antipatik geldi." ifadelerinde bulunarak programın elinden aldığını söylereyip sert ifadeler kullandı.

Müge ile Gülşen dargın olan iki isme barışmayı teklif edince Fatih Ürek "Ben kendi halinde yaşını almış bir insanım. Hayatım boyunca kimsenin çoluk çocuğuna bir şey söyleyecek bir insan değilim ben. Bu lafı ona söyleyenlerin ne olduğunu kendisi gördü." ifadalerini kullanarak zeytin dalı uzattı.

İki ismin dargınlığı canlı yayında son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER