Demet Şener'den 'Bebek' sorusuna ilk yanıt!

Dün basına yansıyan habere göre Demet Şener, üçüncü kez anne olmak için vücudunu hazırlamaya başladı. Eşiyle birlikte düzenli olarak spor yapan Şener, günde en az 8 kilometre yürüyüş yapıyor.

Demet Şener'den 'Bebek' sorusuna ilk yanıt!

Dün basına yansıyan habere göre Demet Şener, üçüncü kez anne olmak için vücudunu hazırlamaya başladı.

Eşiyle birlikte düzenli olarak spor yapan Şener, günde en az 8 kilometre yürüyüş yapıyor. Aynı zamanda her gün yoga yapan 42 yaşındaki eski manken, beslenme düzenine de dikkat ediyor. Folik asit içeren besinleri tüketmeye özen gösteren Demet Şener, son dönemde paketlenmiş ürünler ile fast food tarzı ürünlerden uzak duruyor. Demet Şener de anne olmaya karar veren birçok kadın gibi folik asit almaya özen gösteriyor. 42 yaşındaki Şener, folik asiti bitkisel hap ve de besinler yoluyla alıyor. 

Demet Şener dün eşi Cenk Küpeli ile birlikte güneş kremi almak üzere gittikleri eczaneye girerken görüntülendi. "2.Sayfa" muhabirinin "Sabah sporu herhalde, nasılsınız?" sorusuna 'Gayet iyiyiz herşey younda' yanıtını verdi. Muhabirin Şener'e eşiyle birlikte hayata geçireceğini açıkladığı projeyi sorması üzerine ise 'Biraz daha zamanımız var hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.' dedi.

Muhabir son olarak "Bebek sahibi olmayı düşünüyor musunuz?" şeklinde bir soru yöneltti. Demet Şener'in yanıtı 'Bilmiyorum kısmet' oldu.

Demet Şener, "2.Sayfa" programından kendisine gönderilen 'Bebek mi bekliyorsun?' mesajına ise şu yanıtı verdi: "Günaydın hayır kızlar doğru değil. Her ay benim hamile olduğum ortaya atılıyor."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER