Demet Şener'den 'gerçek aşk' açıklaması

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre 44 yaşında olduğunu, yaşlanma korkusu yaşamadığını ve vücuduna iyi baktığını söyleyen Demet Şener, "Çok iyi bakıyorum kendime, spor yapıyorum.

Demet Şener'den 'gerçek aşk' açıklaması

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre 44 yaşında olduğunu, yaşlanma korkusu yaşamadığını ve vücuduna iyi baktığını söyleyen Demet Şener, "Çok iyi bakıyorum kendime, spor yapıyorum. O yüzden böyle hep taytlayım böyle... Her sabah okula bırakıyorum çocukları sonra sporumu yapıyorum. Aslında herkesin bildiği basit yöntem var, yaktığından daha azını yiyeceksin. Mevsiminde sebze ve meyve yemek, protein ağırlıklı beslenmek."

"Ben hep tencere yemeği evde yerim, yağlı ve anormal soslu şeyleri yemiyorum. Günde bir saat spor yapıyorum. Boş yere olmuyor emek verince oluyor, kereviz sapı, salatalık, taze zencefil ve limon bunları her gün içiyorum. hiç yok yaşlanma korkum, 44 yaşındayım. Herkese söylüyorum yaşımı" şeklinde konuştu.

"ÇAĞLA KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURAN BİR KADIN" 

Ünlü model ayrıca Çağla Şıkel'in geçtiğimiz günlerde "Fakir biriyle de aşk yaşayabilirim" açıklamasının hatırlatılması üzerine "Çağla kendi parasını kazanan, kendi ayakları üzerinde duran bir kadın onu anlatmak istemiş. Başka birşey dediğini zannetmiyorum... Aşk bu, kimle olursa aşkı yaşamak güzel. Bizler bu yaştan sonra gerçek aşkı istiyoruz. Tabii karşımızdaki insanın herhalde pusulasını araştırmıyoruz, onu demek istedi Çağla. Belli bir işi gücü olsun, onun dışında aşk yani" şeklinde konuştu.

Şener, yeni bir birlikteliğe yelken açtığı Tolga Arman'la ilgili soruya ise "Şu an gerçek aşkı yaşıyorum tabii çok mutluyum" cevabını verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER