Demet Şener'in iddialarına İbrahim Kutluay'dan dekontlu yanıt

MedyaRadar'ın haberine göre Demet Şener, geçtiğimiz Mart ayında boşandığı İbrahim Kutluay'ın iki çocuğu için ödemesi gereken Nisan ayı nafakası olan 32 bin 500 TL'nin ödemediğini iddia ederek icra takibi başlattı. Nafaka ödemediği yönündeki iddiaları kesin bir dille yalan.

Demet Şener'in iddialarına İbrahim Kutluay'dan dekontlu yanıt
MedyaRadar'ın haberine göre Demet Şener, geçtiğimiz Mart ayında boşandığı İbrahim Kutluay'ın iki çocuğu için ödemesi gereken Nisan ayı nafakası olan 32 bin 500 TL'nin ödemediğini iddia ederek icra takibi başlattı.

Nafaka ödemediği yönündeki iddiaları kesin bir dille yalanlayan Kutluay, dün bir tv programına telefonla bağlanarak "Nafakayı ödemediğime dahil bir beyanda bulundu bende nafakayı ödediğime dair dekontları mahkemeye sundum." dedi. Kutluay, mahkemeye sunduğu dekontları yaptığı basın açıklamasında paylaştı.

DEKONTLARI YAYINLADI

İbrahim Kutluay, basın açıklamasında şunları söyledi: "Demet Şener'in 08.05.2019 tarihli beyanlarına karşı, gerekli açıklamalarda bulunmuş; fakat konunun detaylarına girmemiştim. Demet Hanım'ın açıklamalarına karşı cevapları ile söylemlerim mutlak doğrulandı; fakat yine de biraz daha ayrıntı vermeyi uygun gördüm.Konuyla ilgili dokümanları aşağıda bilgilerinize sunarım."

İŞTE O DEKONT VE BELGELER
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER