Deniz Akkaya: "Bazı yenilgiler birilerine ders olsun"

"TİCARİ DEĞİL ANI" Deniz Akkaya, yurtdışında yaşayan iş insanı Efe Önbilgin ile ilişkisinden doğan 11 yaşındaki kızı Ayşe'nin bikinili fotoğraflarını sosyal medyada paylaşınca Efe Önbilgin Deniz Akkaya'yı Aile Mahkemesi'ne şikayet etmişti.  Akkaya'nın çocuğunun f.

Deniz Akkaya:

"TİCARİ DEĞİL ANI"

Deniz Akkaya, yurtdışında yaşayan iş insanı Efe Önbilgin ile ilişkisinden doğan 11 yaşındaki kızı Ayşe'nin bikinili fotoğraflarını sosyal medyada paylaşınca Efe Önbilgin Deniz Akkaya'yı Aile Mahkemesi'ne şikayet etmişti. 

Akkaya'nın çocuğunun fotoğraflarını ticari ve reklam amaçlı kullandığını ileri süren Önbilgin, fotoğrafların sosyal medyadan kaldırılmasını talep etmişti.

Ünlü manken, "Ayşe'nin babası bana 12 senedir sürekli dava açar ve kaybeder. Bazı yenilgiler birilerine ders olsun" diyerek davayı kaybeden Önbilgin'e gönderme yaptı.

"ADRESİNİ BİLE BİLMİYORUZ"

Bitmeyen tek aşkın evlat aşkı olduğunu söyleyen Deniz Akkaya, Önbilgin'e şu suçlamaları yaptı: "Davacı kötü niyetlidir. Çocuğu ne görmekte ne de nafakasını ödemektedir. Çocuğum babasıyla konuşmak istiyor, ancak kendisine ulaşamıyoruz. Nerede oturduğunu da bilmiyoruz. Çocuğumun ne eğitimi ne de hiçbir şeyle ilgilenmemektedir. Okuduğu okulu dahi görmemektedir. Davacının talepleri tamamen bahanedir."

AYŞE İÇİN BARIŞ İSTEDİ

Kızı Ayşe için Efe Önbilgin'den davayı geri çekmesini istediğini söyleyen Deniz Akkaya, "Sırf Ayşe istedi diye onunla görüştüm ama kendisi kızını bile hiçe saydı" diyerek Önbilgin'e ateş püskürdü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER