Deniz Akkaya'nın sözleri Selin Ciğerci'yi çılgına çevirdi!

Uçankuş TV'de ekrana gelen "Canlı Masa" canlı yayınında Deniz Akkaya gerginliğiyle dikkat çekti. Dün tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran Halil Sezai'nin yaşlı bir adamı darp ettiği görüntülere ilişkin aykırı yorumlarda bulunan Deniz Akkaya, konu Selin Ciğerci'ye gelince de benzer t.

Deniz Akkaya'nın sözleri Selin Ciğerci'yi çılgına çevirdi!

Uçankuş TV'de ekrana gelen "Canlı Masa" canlı yayınında Deniz Akkaya gerginliğiyle dikkat çekti.

Dün tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran Halil Sezai'nin yaşlı bir adamı darp ettiği görüntülere ilişkin aykırı yorumlarda bulunan Deniz Akkaya, konu Selin Ciğerci'ye gelince de benzer tavrını devam ettirdi.

Deniz Akkaya Selin Ciğerci’nin Bodrum’daki villasında eltisi diye göstererek bir kadına taşıyıcı annelik yaptırdığını iddia edince yayına bağlanan Selin Ciğerci fotoğraftaki kişinin eltisi olduğunu ve ortada bir taşıyıcı annelik durumunun olmadığını ifade etti.

 

Selin Ciğerci "Deniz Akkaya'nın bana saygı duymasını beklerdim. Ben kendisine hiçbir yanlış yapmadım. Bu kadar agresifleşmenize gerek yok. Herhalde sizin canınız sıkılıyor. Şu an ortada bir taşıyıcı anne de yok. Ben sadece isteklerimi söyledim. İstersem evlatlık alırım. Çocuğumla para kazanmamla bu kadar taktıysanız siz de çocuğunuzla poz verip reklam yapıyorsunuz. Daha çocuğum olmadan böyle konuşmalar yapıyorsunuz" şeklinde konuşurken Deniz Akkaya ise "Sen geçen gün benim çocuğumla ilgili bel altından vurarak beni karşına aldın. Bundan sonra avukatımla iki elim yakamdadır... Herkes annelik normalarına uygunsa çocuk sahibi olabilir. Marketten bisküvi almıyorsun. Kanunlar izin vermiyor. Senin çocuğun olamaz... " diyerek Selin Ciğerci'ye öfke kustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER