Deniz Bulutsuz'a darp iddiasında Demet Özdemir detayı!

Oyuncu Demet Özdemir, yakın dostu sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz’un oyuncu Ozan Güven tarafından darp edildiği iddialarına sosyal ağ hesabından yaptığı açıklama ile tepki gösterdi. Deniz Bulutsuz, sevgilisi Ozan Güven göre bir saatten pozitif süren şiddete maruz kaldığın.

Deniz Bulutsuz'a darp iddiasında Demet Özdemir detayı!

Oyuncu Demet Özdemir, yakın dostu sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz’un oyuncu Ozan Güven tarafından darp edildiği iddialarına sosyal ağ hesabından yaptığı açıklama ile tepki gösterdi.

Deniz Bulutsuz, sevgilisi Ozan Güven göre bir saatten pozitif süren şiddete maruz kaldığını açıklamış ve yasal yollara başvurduğunu duyurmuştu.

Instagram'dan bir tanımlama paylaşan Demet Özdemir, şunları yazdı:

"Can dostumuz Deniz Bulutsuz’un Ozan Güven tarafından canına kasteden düzeyde gördüğü bu zorlama için ne anlatmak nasıl konuşmak gerekir inanın bilmiyoruz. Bu nasıl bir vicdan, nasıl bir insanlıktır. Bizler bu fena günleri elimizden geldiği her lahza Deniz ve ailesinin yanında, ona yardım olarak geçirmeye çalışıyoruz. Ama o gece yaşadıklarını, gördüklerini onun aklından çıkarmanın, anne ve babasının gözlerinde gördüğümüz endişe ve korkuyu yok etmenin hiçbir yolu değil. Hiç bir kadına böyle bir şey yaşatmanın bir affı olamaz, bu kabul edilemez."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER