Deniz Işın 'Leyla' heyecanını anlattı

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre Ferit Ömeroğlu'nun konuğu olan Deniz Işın, ilk set gününü anlattı. İşte Deniz Işın'ın röportajından satır başları... Leyla karakterini nasıl karşıladın? Çok mutlu oldum ve sevinçle karşıladım.

Deniz Işın 'Leyla' heyecanını anlattı

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre Ferit Ömeroğlu'nun konuğu olan Deniz Işın, ilk set gününü anlattı.

İşte Deniz Işın'ın röportajından satır başları...

Leyla karakterini nasıl karşıladın?

Çok mutlu oldum ve sevinçle karşıladım. Hem kariyer olarak inanılmaz insanlarla çalışma fırsatım oluyor hem de tanıştığım andan itibaren hiç dışarıda hissetmedim. Baya öyle Leyla oldum, geziyorum. Kafam da Leyla şu anda. Çok anlayamıyorum, ne oluyor ne bitiyor diye. Evet, gerçekten buradayım hissini yaşıyorum.

Bu rolün senin olduğunun haberi geldiği zaman ne yaptın?

Birkaç günlüğüne İzmir'e gitmiştim. Benim üniversitede akademik geçmişim de var. Devam eden arkadaşlarımı ziyarete gitmiştim. Telefon gelip bana "Leyla oldun." dediklerinde çok şaşırdım. Yıllardır benimle olan yakın arkadaşlarımın yanında haberi almam da güzel oldu.

Set nasıl geçti?

Çok güzel geçti. Dün Ali ve Köksal ağabey vardı, daha küçük bir setti. Birkaç sahneyi çektik. Onur hoca zaten çok iyi hissettiriyor. Çok keyifliydi.

O karakterin yükü ağır geldi mi?

Rolü aldıktan sonra ben hep kendi kendime "Evet, bu karakter çok ağır bir yük ama sen sadece işini çok iyi yapan insanlarla çalışma fırsatı yakaladın. Bunu nasıl değerlendirdiğin önemli. Gerisini çok fazla düşünme." dedim. O panik kısmını bastırıyorum, tatlı bir heyecana dönüşüyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER