Deniz Sarıkaş hayallerinden bahsetti

Akşam Gazetesi'nden Yeliz Coşkun'a konuşan Sarıkaş, "Oyunculuk eğitimi almaya başladığınızdan bugüne kadar nasıl hayalleriniz vardı; şimdi o hayallerin neresindesiniz ve en büyük hayaliniz nedir?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Tabi daha iyi roller oynamak, daha fazla ses getiren yap.

Deniz Sarıkaş hayallerinden bahsetti

Akşam Gazetesi'nden Yeliz Coşkun'a konuşan Sarıkaş, "Oyunculuk eğitimi almaya başladığınızdan bugüne kadar nasıl hayalleriniz vardı; şimdi o hayallerin neresindesiniz ve en büyük hayaliniz nedir?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Tabi daha iyi roller oynamak, daha fazla ses getiren yapımlarda rol alarak adımı duyurmak istiyorum. Bu anlamda BKM gibi bir yapım şirketiyle, Altan Dönmez gibi bir yönetmenle, Gani Müjde gibi bir usta kalemle yola çıktığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Kendi kariyerimle ilgili en büyük hayalimse, tek düze rollerden kaçmak, her oynadığım şeyle şaşırtmak. Bir yandan dijital projeler de yer almak diğer yandan da bağımsız sinema yapmak da çok istiyorum. Ve her seferinde oynadığım bir önceki rolümün üstüne koyarak devam etmek."

Deniz Sarıkaş hayallerinden bahsetti

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER