Deniz Seki'nin son paylaşımı Hüsnü Şenlendirici dosyasını tekrar açtı!

2008 yılında birlikte sahneye çıkan Deniz Seki ve Hüsnü Şenlendirici, yasak aşklarını binlerce kişiye ilk kez açıkça ilan etmişti. Ancak bu durum Şenlendirici’nin eşi Nazire Hanım’ın sert tepkisiyle karşılaşmıştı. Kendisinden boşanmak isteyen eşine ve Deniz Seki’ye a.

Deniz Seki'nin son paylaşımı Hüsnü Şenlendirici dosyasını tekrar açtı!

2008 yılında birlikte sahneye çıkan Deniz Seki ve Hüsnü Şenlendirici, yasak aşklarını binlerce kişiye ilk kez açıkça ilan etmişti.


Deniz Seki'nin son paylaşımı Hüsnü Şenlendirici dosyasını tekrar açtı!

Ancak bu durum Şenlendirici’nin eşi Nazire Hanım’ın sert tepkisiyle karşılaşmıştı.


Deniz Seki'nin son paylaşımı Hüsnü Şenlendirici dosyasını tekrar açtı! - Resim : 2


Kendisinden boşanmak isteyen eşine ve Deniz Seki’ye ateş püsküren Nazire Hanım, önce kendisini görüntüleyen basın mensuplarına bela okumuş ardından sakinleşerek “Nasıl bir kişiliğe sahipler? Hiç mi vicdan azabı duymuyorlar? Hiç mi! Bırakın ya ortalık bir sürü bekar, paralı erkeklerle dolu. Niye Hüsnü'ye ya da başka evli erkeklere takılıyorsunuz?” demişti.


 


Deniz Seki ise, “Ben evli biriyle beraber değilim. Boşanmak üzere olan mahkemelik biriyle beraberim” diyerek kendisini savunmuştu.

Aradan tam 15 yıl geçti... Hüsnü Şenlendirici ve Deniz Seki’nin yasak aşkları magazin tarihindeki yerini alırken Deniz Seki'nin uzun süren bir hapis süreci oldu.

Bugünlerde özel hayatını gözlerden uzakta yaşayan Deniz Seki'nin tam da o yıllardan; 15 yıl önceden bir şarkısını "Yol verdim beni üzen aşklara" notuyla paylaşması akıllara hemen Hüsnü Şenlendirici'yi getirdi.


Deniz Seki'nin son paylaşımı Hüsnü Şenlendirici dosyasını tekrar açtı! - Resim : 3

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER