Deniz Uğur ailesinin öyküsünü yazacak

Bir zamanların ünlü yıldızı Hülya Koçyiğit'in programına konuk olan deneyimli oyuncu Deniz Uğur, ailesiyle ilgili ilginç bir gerçeği açıkladı. Kökünün Osmanlı Sarayı'ndan geldiğini söyleyen Uğur, "Dedem 2.

Deniz Uğur ailesinin öyküsünü yazacak

Bir zamanların ünlü yıldızı Hülya Koçyiğit'in programına konuk olan deneyimli oyuncu Deniz Uğur, ailesiyle ilgili ilginç bir gerçeği açıkladı.

Kökünün Osmanlı Sarayı'ndan geldiğini söyleyen Uğur, "Dedem 2. Abdülhamit'in kızı tarafından büyütülüyor. Avrupa'da eğitim alıyor. O sırada İsviçreli anneannemle tanışıyor. Baba tarafım da zaten muazzam bir sülale. İşte o bütün Neveser Kökdeş, Melek Kobra, Muhlis Sabahattin, Keriman Halis.... Osmanlı Sarayı'ndan geçen çok değişik bir öykü. Bu hikâyeler ilham veriyor. Roman olarak yazdıktan sonra sinemaya uyarlamak istiyorum" açıklamasında bulundu.

OĞLU ENGİN DENİZ'İ ANLATTI

Uğur’un ikinci eşi İsmail Hakkı Sunat’tan Engin Deniz adında, 22 yaşında otizmli bir oğlu var.

Uğur “Çok küçük yaşında, durumunu keşfettiğim andan itibaren özel eğitimler aldı. Çok iyi bir seviyeye geldi. En önemli özelliği yalan söyleyememesi. İçinden geldiği gibi davranıyor. Bu melek değil de nedir? Bana inanılmaz güç veriyor” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER