Derici'lerin boşanma davasında işler karıştı

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre mahkemeye sunulan dilekçede 2019'da Hulusi Derici'nin şirketinde ekonomik kriz çıktığı anlatıldı. Dilekçede, "Hulusi Derici, bu krizin önüne geçmek için eşinden yardım istemiştir.

Derici'lerin boşanma davasında işler karıştı

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre mahkemeye sunulan dilekçede 2019'da Hulusi Derici'nin şirketinde ekonomik kriz çıktığı anlatıldı.

Dilekçede, "Hulusi Derici, bu krizin önüne geçmek için eşinden yardım istemiştir. Eşiyle Hulusi Derici arasında sözleşme imzalanmıştır. Selma Derici sözleşme adı altında kendisine devredilen Bodrum'daki evin kendisine ait olduğunu ve Hulusi Derici'ye iade etmeyeceğini dile getirmiştir.'' denildi.

Hulusi Derici 500 bin lira maddi, 500 bin lira manevi tazminatla birlikte iki çocuğun velayetini talep etti.

Derici aynı zamanda çocukları için 10 bin lira nafaka, Bodrum'daki 3 mesken ile Zekeriyaköy'deki 2 meskene tedbir konulmasını istedi.

İstanbul Aile Mahkemesi'nde basına kapalı görülen duruşmaya Selma Derici ve taraf vekilleri katıldı.

TATİLDEYKEN ÖĞRENMİŞ

Boşanma davası kapsamında dört tanık dinlendi. Selma Derici'nin tanığı olarak iki yardımcısı dinlendi. Selma Derici'nin eşi Hulusi Derici tarafından kendisine açılan boşanma davasından Bodrum'da tatilde iken haberdar olduğu, daha öncesinden hiç konuşulmadığı öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER