Derin Mermerci ve Cem Aydın boşanıyor!

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un yazısından... Sosyetik çiftler arasında yaprak dökümü maalesef devam ediyor! Ancak bu seferki, herkesi dumura uğratacak türden! Çünkü kara bulutlar bu kez, Nisan 2013'te sürpriz bir aşka imza atan ve beş ay sonra da sürprizin büyüğünü yapı.

Derin Mermerci ve Cem Aydın boşanıyor!

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un yazısından...

Sosyetik çiftler arasında yaprak dökümü maalesef devam ediyor! Ancak bu seferki, herkesi dumura uğratacak türden! Çünkü kara bulutlar bu kez, Nisan 2013'te sürpriz bir aşka imza atan ve beş ay sonra da sürprizin büyüğünü yapıp 26 Eylül'de nikah masasına oturan Derin Mermerci- Cem Aydın çiftinin evliliğine musallat oldu...

Doğrusu bir süre önce, şahsi serveti dillere destan olan Derin Hanım ile Doğuş Yayın Grubu'nun eski CEO'su Cem Bey'in evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığını duymuş ancak hiç inanmamıştım. Maalesef konuşulanlar doğruymuş. 2015'te ikizleri Lal ve Mina'yı kucaklarına alan çift, altı yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak bitirmeye karar vermiş. Hatta resmi olarak boşanma işlemlerini de başlatmışlar. 

BÜLENT CANKURT'UN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER