Didem Soydan'dan flaş Nilperi Şahinkaya yorumu

TV100'ün haberine göre Aybüke Pusat'ın yüzü olduğu spor giyim markasının davetine katılanlar arasında model Didem Soydan da vardı.  Adana'da bir otelde yanında erkek arkadaşı da varken oyuncu Nilperi Şahinkaya'ya küfür eden Burak Deniz'in sevgilisi ünlü manken Didem Soydan konu.

Didem Soydan'dan flaş Nilperi Şahinkaya yorumu

TV100'ün haberine göre Aybüke Pusat'ın yüzü olduğu spor giyim markasının davetine katılanlar arasında model Didem Soydan da vardı. 

Adana'da bir otelde yanında erkek arkadaşı da varken oyuncu Nilperi Şahinkaya'ya küfür eden Burak Deniz'in sevgilisi ünlü manken Didem Soydan konuyla ilgili sorulara yanıt verdi.

Didem Soydan konu ile ilgili, "İki taraf da açıklama yaptı. Ben orada ne bir göz ne bir kulak olarak bulunmadığım için; iki taraf konuşmuşken bana bir şey söylemek düşmüyor." ifadelerini kullandı.

Bir muhabirin, "Burak bey sizi arayıp olayları anlatmıştır. O anda yorumunuz ne oldu?" sorusuna ise Soydan "Beni biliyorsunuz zaten, ben söyleyeceğimi söyledim o anda..." yanıtını verdi.

Öte yandan Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre önceki akşam sevgilisi Emre Yusufi ile bir davete katılan Şahinkaya, Burak Deniz hakkındaki sorularla karşılaştı.

Deniz'in özrünü kabul etmeyen Şahinkaya, "Konu yargıya taşındı. Gerekli açıklamaları yaptık. Bu konu ile alakalı daha fazla konuşmak istemiyorum" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER