Didem Uzel: "Birinden dilenecektim başka şansım yoktu"

Sabah Gazetesi'nden Merve Yurtyapan'ın haberine göre ünlü modacıların defilelerinde boy gösteren Uzel, birçok dizide izleyici karşısına çıktı.

Didem Uzel:

Sabah Gazetesi'nden Merve Yurtyapan'ın haberine göre ünlü modacıların defilelerinde boy gösteren Uzel, birçok dizide izleyici karşısına çıktı. Uzel'in, 2012 yılında evlendiği Selim Sarı ile tanıştıktan sonra hayatı değişti ve Amerika'ya yerleşti.

Dokuz yıl Amerika'da yaşayan tescilli güzel, başından geçen ilginç olayları anlattı. Uzel, "Yeni doğum yapmıştım. Amerika'ya da yeni alışmaya başlıyordum. Oğlumu uyutup koştura koştura alışverişe gidiyordum. Bir gün yine böyle kısıtlı bir anda biraz dolaşmak ve ihtiyaçlarımı almak için dışarı çıkmıştım. Sonra farkına vardım ki cebimde cüzdanım yok. O anda yaşadığım şoku anlatamam. Bir de metro kartımda tek bir yön hakkım kaldığını fark ettiğimde dünyam yıkıldı. Günüm Bryant Park'ta çimenlerde oturarak geçti. Bütün gün ot yoldum. Bir yere gitmeye kalksam birinden dilenecektim başka şansım yoktu" dedi.

GURBETTE ÇOK AĞLADIM

Uzun yıllardır Amerika'da yaşayan Uzel, salgın döneminde de ABD'de yaşanan birçok sıkıntı nedeniyle Türkiye'ye geri döndü. Uzel, "Şehir merkezinden uzakta yaşıyorduk ve kimsemiz yoktu. Bazen duvarlara bakıp ağladım. Ayrıca Amerika'da acillerdeki sıkıntıdan dolayı sorun yaşayacağımızı düşünüp ülkemize döndük. Burada güvendeyiz" diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER