Didem Uzel: "Leo ismine yıllar önce karar vermiştim"

Didem Uzel; MAG dergisine verdiği röportajda çocuğunun isminin hikayesini şu sözlerle anlattı: “Ben anne olmaya karar verdiğimde inşallah bir oğlum olur duasını çok etmiştim.

Didem Uzel:

Didem Uzel; MAG dergisine verdiği röportajda çocuğunun isminin hikayesini şu sözlerle anlattı:

“Ben anne olmaya karar verdiğimde inşallah bir oğlum olur duasını çok etmiştim. Amerika'da yaşadığımız ve ABD vatandaşı olacağı için bir kere huzur olsun ona düşüncesi defalarca kafamdaydı. Arkadaşları aralarında da rahat telaffuz edilsin diye ilk isminin yabancı ad olacağı kesindi. Leo ismine ise seneler önce gebe kalmadan çok uzun vakit önce karar vermiştim.”

Arkasında kararının sebebinin Leonardo DiCaprio hayranlığı olduğunu söyleyen Didem Uzel, "Nereden geliyor bu karar diye soracak olursanız, DiCaprio hayranlığımdan. Hamile kaldığım sürece hatta çocuğum ona benzesin diye çocukluk resmini telefonumun ekran görüntüsü bile yapmışlığım var. Bu dek benzedi" dedi.

Leo'nun ikinci ismine de eşinin karar verdiğini dile getiren eski manken, "İkinci ismini yani Türk ismini hiç düşünmemiştim. Ona da babası karar versin demiştik. Aradık, aradık. Sonradan bir gün babası ‘Aslan olsun zaten Leo'nun Türkçe'si' dedi. Koyu da Galatasaraylı kendisi. Aslan oldu. İlk hastanede cinsiyetini öğrendiğimizde 'Leo geliyor' demiştim. Doğuma bir ay kala da Aslan eklendi. Leo Aslan oldu" diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER