Dilan Çiçek Deniz: "Deniz Bulutsuz'un yanındayım"

Dünyanın meşhur sinema bilgi tabanı IMDB'nin yatırma listesi Star Metre’de ‘Yarına Tek Bilet' filmindeki rolüyle birinci sıraya yerleşmesi hakkında Dilan Çiçek Deniz, “Fazla mutlu oldum.

Dilan Çiçek Deniz:

Dünyanın meşhur sinema bilgi tabanı IMDB'nin yatırma listesi Star Metre’de ‘Yarına Tek Bilet' filmindeki rolüyle birinci sıraya yerleşmesi hakkında Dilan Çiçek Deniz, “Fazla mutlu oldum. Filmin izlenme başarısı ve ekibin başarısı” dedi.

‘Yarına Tek Bilet' filmine yapılan olumsuz eleştirilere oyuncu, “Yapılacak eleştiriler tabii fakat bizim film herkese kadar bir film değil. Netflix'in ilk Türk orjinal filmi olması böyle filmlerin önünü açacak olması bizi fazla mutlu ediyor. Biz çok mutluyuz” dedi.

“DENİZ’İN YANINDAYIM”

Sözcü Gazetesi'nden Emre Çevik'in haberine tarafından meslektaşı Ozan Güven'in bir süredir birlikte olduğu sosyal medya uzmanı sevgilisi Deniz Bulutsuz'ı darp etmesi hakkında Dilan Çiçek Deniz, “Kadına zor hiçbir süre kabul edilebilir bir şey değil. Bunu da kabul etmeyeceğiz. Ben de Deniz'in yanındayım” yorumlarında bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER