Dilan Çıtak: "İnsanları salak yerine koymasınlar"

Yeni Yüzyıl Gazetesi'nden Tarhan Abdullahoğulları'nın haberine tarafından haftalardır çocuklarıyla çoğu sorun yaşamış İbrahim Tatlıses, yaptığı açıklama ile bu kere şarkıcı kızı Dilan Çıtak'la arasını bozdu.

Dilan Çıtak:

Yeni Yüzyıl Gazetesi'nden Tarhan Abdullahoğulları'nın haberine tarafından haftalardır çocuklarıyla çoğu sorun yaşamış İbrahim Tatlıses, yaptığı açıklama ile bu kere şarkıcı kızı Dilan Çıtak'la arasını bozdu. Meşhur türkücünün "Evrakları geç verdiği için daireyi alamadı" sözleri, kızı Dilan Çıtak'ı kızdırdı.

"SALAK YERİNE KOYMASINLAR"

Konuyla ilgili konuşan Çıtak, "Evet arşiv biraz gecikti. Koşarak tapu dairesine mi gitseydim? Çocuk evrakla yapılmıyor, çocuk hislerle yapılan bir varlık. Bir his varsa 'Geç verildi' diye bir bahane olamaz. Bir tek bana mı eşit gelmiş bu durum!" sözleriyle babası İbrahim Tatlıses'e tepki gösterdi.

Babasının Kuşadası'ndaki dairelerinden bir tek kendisinin alamadığını söyleyen Çıtak, "Bundan önce de kendi paramı kendim kazanıyordum, şimdi de öyle. Kalkıp bir şeylerin peşine hiç düşmedim fakat bundan böyle insanları salak yerine de koymasınlar. Para meselesi yok; burada hak, hak durumu var. 27 yıl sonra barışan bir evlada daire verilmiyorsa, burada evrak meselesi suni geliyor." dedi.

Babasının yardımcısına da bir daire verdiğini bildiren Çıtak, bu kişinin Gülçin Karakaya olup olmadığını belirtmedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER