Dilan Çıtak kır düğünü hayali kuruyor

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre düğün hazırlığı yapan Dilan Çıtak; dün Nişantaşı'ndaydı. Mağazaları dolaşırken objektiflere yansıyan şarkıcı, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. "GELİNLİK TELAŞI İÇİNDEYİM" Dilan Çıtak, "Her şey hazır ama bi.

Dilan Çıtak kır düğünü hayali kuruyor

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre düğün hazırlığı yapan Dilan Çıtak; dün Nişantaşı'ndaydı.

Mağazaları dolaşırken objektiflere yansıyan şarkıcı, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

"GELİNLİK TELAŞI İÇİNDEYİM"

Dilan Çıtak, "Her şey hazır ama bir türlü gelinliği beğenemedim, onun telaşı içindeyim. Son zamanlarda çoğu kişi artık 3 veya 4 gelinlik tercih ediyor, ben düğünümde 13 gelinlik giyeceğim. Şaka bir yana beğendiğim 2 model var, ikisini de giyeceğim" diyerek kahkaha attı.

Dilan Çıtak kır düğünü hayali kuruyor

"ŞAHİTLERİM BELLİ DEĞİL"

Kır düğünü olacağını belirten şarkıcı, daha sonra sözlerini "Şahitlerim belli değil, yoğun insanlar oldukları için henüz netleşmedi. 2 şahidim olacak" ifadeleriyle sürdürdü.

"ŞARKI ÇALIŞMALARIM DEVAM EDİYOR"

Dilan Çıtak, ardından "Bunun yanında şarkı çalışmalarım da devam ediyor. Gurbetçi bir arkadaşım ile düet yapacağım. Rap tarzı bir parça olacak ama en önemlisi Türkiye'de çok bilinen bir kadın şarkıcı ile düet yapmak istiyorum, henüz kendisini aramadım kabul ederse Rihanna ve Shakira ikilisi gibi olacağız, bol bol dans edeceğiz" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER