Doğan Duru'nun ikinci solo albüm sevinci

Doğan Duru yeni albümünün mutluluğunu böyle dile getirdi: "Bu gece biterken ikinci solo albümüm çıkıyor.

Doğan Duru'nun ikinci solo albüm sevinci

Doğan Duru yeni albümünün mutluluğunu böyle dile getirdi:

"Bu gece biterken ikinci solo albümüm çıkıyor. Adı: 'Kafesine Uçan Kuş' 

Tek başıma kalıp anlattığım bir öykü. Öğrenmeyi hiç bırakmadığım müzikle, yaşamaktan asla vazgeçmediğim hayatın birlikte anlattığı bir öykü albümü. 

Müziğe çok geç başladım, şimdi olduğum yerden bakınca ne çok yol aldığımı görmek için tek başına üstesinden geldiğim bir eser ortaya koymak benim için çok önemli. Evet bu ikincisi hem de 'Epoch' sonrası ikinci solo albümüm. Sözlerini yazdığım, müziklerini, düzenlemelerini yaptığım, enstrümanlarını çaldığım, miksini yaptığım, tek başıma boyadığım bir duvar bu. 

Bu albümde müzikal olarak çeşitliliği yüksek tutmak istedim, hikayeyi farklı tarzlar arasında köprüler kurarak anlatmaya çabaladım. o yüzden dinlerken film müziği dinliyor gibi hissederseniz bu başardığımın ifadesi olacaktır. 

Kime ulaşır, kimi düşündürür, kimi yorar kime dokunur bilmeden başladığım bir albüm, sadece kendi duygularımı akıttığım bir boya kasesiydi şimdi duvarda duruyor ve artık merak ediyorum; kime nasıl ulaşacak, kime ne hissettirecek diye. Umarım hepsini dinleyecek vaktiniz olur sadece bir iki şarkıyı değil albümü tümüyle dinlersiniz. 

Buna zaman ayırırsanız, benim emeklerim de karşılığında başka emeklerle buluşacaktır. 

Albümde iki şarkıda davullarda Berke Özgümüş bir şarkıda bağlamada Volkan Kaplan var. T’araf ve Başka Gezegen  şarkılarına çekilen videoların yönetmeni Pınar Öğün.  Off şarkısının yönetmeni Mahir Uysal hepsine sonsuz teşekkürler.

Ayrıca beni sabırla destekleyen Berke Özgümüş ve Güneş Duru’ya ve aileme teşekkürler. Kazım Çağdaş’a, Redd’in kocaman ekibine, Pasaj müzik ekibine, Eğlence Fabrikası çalışanlarına Ezgi Özmen’e profesyonel katkılarından dolayı teşekkürler 

Albüm süresince yanımda olan dostlarıma minnettarım. Beni dinleyen, destekleyen, paylaşan herkese teşekkürler. Bu şarkıların içinde olan hikayelere, o hikayelerin kahramanlarına teşekkürler. 

Kendime; durmadan çalıştığım her türlü zorluğa rağmen pes etmeyip ürettiğim için bana bu gücü ve enerjiyi veren bedenime, zihnime ve hayatıma şükranlar..."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER