Doğukan Medetoğlu'nun 'Mahsus'u kısa sürede sevildi

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzikal Tiyatro bölümü ve Marmara Üniversitesi Opera bölümünden mezun olan; Türkiye'de ve Amerika'da müzikal tiyatrolarda oyuncu ve solist olarak rol alan Doğukan Medetoğlu, kendi solo kariyerindeki “Kendine Gel”, “Bunca Zaman” gibi .

Doğukan Medetoğlu'nun 'Mahsus'u kısa sürede sevildi

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzikal Tiyatro bölümü ve Marmara Üniversitesi Opera bölümünden mezun olan; Türkiye'de ve Amerika'da müzikal tiyatrolarda oyuncu ve solist olarak rol alan Doğukan Medetoğlu, kendi solo kariyerindeki “Kendine Gel”, “Bunca Zaman” gibi şarkılarının yanı sıra sözü ve müziği kendisine ait, Bengü ve Hakan Altun’un seslendirdiği ‘’Sanki’’ ayrıca “Yorma’’ şarkısında da Bengü ile beraber düeti müzik listelerinde üst sıralarda yerini almıştı.

Hit şarkıların dahi çocuğundan yeni şarkı...

Güçlü bir söz yazarı, besteci olduğunu bu şarkılarıyla da ispat eden Doğukan Medetoğlu'nun sözü müziği kendisine ait olan yeni hit şarkısı "Mahsus"un düzenlemesini Ateş Berker yaptı.

Şarkının klip yönetmeni Doğukan Medetoğlu, görüntü yönetmeni Eren Yıldız, yapım ekibi Ecem Gündoğdu... 

Bugünden itibaren tüm radyo, tv müzik kanallarında ve dijital müzik platformlarında yerini alan "Mahsus" müzikseverler tarafından kısa sürede sevildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER