Doğuş eşi ve çocuklarıyla poz verdi

Bu sene yaz ayında çok tatil yapamadıklarını söyleyen Doğuş, "Çocuklarla bol bol hava alıyoruz" dedi. Habertürk'ten Onur Aydın'un haberine göre yeni albümü hakkında konuşan Doğuş, "Albüm güzel gidiyor.

Doğuş eşi ve çocuklarıyla poz verdi

Bu sene yaz ayında çok tatil yapamadıklarını söyleyen Doğuş, "Çocuklarla bol bol hava alıyoruz" dedi.

Habertürk'ten Onur Aydın'un haberine göre yeni albümü hakkında konuşan Doğuş, "Albüm güzel gidiyor. Pandemi olmasına rağmen iş de alabiliyorum. Eylül sonuna kadar 6 iş aldım, bakalım" ifadelerini kullandı.

Bu sene yaz ayında çok tatil yapamadıklarını söyleyen Doğuş, "Çocuklarla bol bol hava alıyoruz" dedi.

Yeni albümü hakkında konuşan Doğuş, "Albüm güzel gidiyor. Pandemi olmasına rağmen iş de alabiliyorum. Eylül sonuna kadar 6 iş aldım, bakalım" şeklinde konuştu.

Muhabirler, evlenmeden önce çocuk sahibi olma isteğini her defasında dile getiren şarkıcıya, babalık duygularını sordu.

Doğuş, konuyla ilgili, "Ben baba olmayı eskiden çok istiyordum ama sonradan istememeye başladım çünkü bu iğrenç dünyaya evlat getirmek zor bir işti. Şükürler olsun aslan gibi bir eşim oldu ve o beni ikna etti" şeklinde konuştu. 

Son dönemdeki müzik piyasası hakkındaki görüşleri sorulan şarkıcı, "Bence hiç yorumlamayayım çünkü müzik piyasası çok kötü" dedi.

Önümüzdeki günlerde Azerbaycan'a geri döneceklerini belirten Doğuş ve eşi, gazetecilere teşekkür ederek ailece parktaki yürüyüşlerine devam etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER