Doruk Doğrusöz, Sevda Demirel’e evlilik teklif etti

Katıldığı stil yarışmasıyla ünlenen Neslihan Doğrusöz, geçtiğimiz yıl cinsiyet değiştirmiş ve Doruk adını almıştı. Bir süredir şarkıcı Sevda Demirel’le yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Doğrusöz, önceki akşam, “Gel en güzel günleri beraber yaşayalım” d.

Doruk Doğrusöz, Sevda Demirel’e evlilik teklif etti

Katıldığı stil yarışmasıyla ünlenen Neslihan Doğrusöz, geçtiğimiz yıl cinsiyet değiştirmiş ve Doruk adını almıştı. Bir süredir şarkıcı Sevda Demirel’le yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Doğrusöz, önceki akşam, “Gel en güzel günleri beraber yaşayalım” diyerek sevgilisine evlenme teklif etti.

Bir mekanda sahne alan eski mankene sürpriz yapan Doruk Doğrusöz, takım elbiseli şekilde sahneye çıkıp, "Gel en kötü günleri beraber yaşayalım, en güzel günleri de beraber paylaşalım. En kötü şeyi birbirimizle paylaşalım. En güzel şeyleri ilk birbirimize anlatalım. Seni çok seviyorum, evlen benimle! Sana sadece soyadımı vermiyorum hayatımı veriyorum" dedi. Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Demirel, sevgilisinin sürpriz evlenme teklifini “Evet” diyerek kabul etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER