"Düğün provası olabilir"

01Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; başarlı yorumcu Merve Özbey, doğum gününü önceki akşam Alaçatı'daki bir mekanda kutladı.02Sadece yakın dostlarının davetli olduğu gecede Özbey, pastasını üflemeden önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı.03"BU ALBÜM B.

01Merve Özbey: Düğün provası olabilir - Magazin haberleri

Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; başarlı yorumcu Merve Özbey, doğum gününü önceki akşam Alaçatı'daki bir mekanda kutladı.

02Merve Özbey: Düğün provası olabilir - Magazin haberleri

Sadece yakın dostlarının davetli olduğu gecede Özbey, pastasını üflemeden önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

03Merve Özbey: Düğün provası olabilir - Magazin haberleri

"BU ALBÜM BENİM GÖZ BEBEĞİM"

31 yaşına basan sanatçı Merve Özbey, pastayı sevgilisi Kenan Koçak ile birlikte kesti. Yakın zamanda çıkan ‘Devran’ albümüyle büyük beğeni toplayan Özbey, "Bu albüm için çok uğraştım. Bu albüm benim göz bebeğim" dedi.

04Merve Özbey: Düğün provası olabilir - Magazin haberleri

"YAKIN ZAMANDA EVLENMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ"

Sevgilisiyle evleneceği yönündeki haberlere de cevap veren Özbey, "Evet yakın zamanda Kenan ile evlenmeyi düşünüyoruz. Kendisi bana huzur veriyor" şeklinde konuştu.

05Merve Özbey: Düğün provası olabilir - Magazin haberleri

"DÜĞÜN PROVASI OLABİLİR"

Çiftin pastayı beraber kestiği sırada mensuplarının, “Bu bir düğün provası mı?” demesi üzerine, kahkaha atan Özbey, “Olabilir” diyerek eğlendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER