Duygu Sarışın Çağatay Ulusoy'u terk etti!

Kariyer planlaması nedeniyle kendisi gibi güzel oyuncuyla ilişkisini de sürekli gözlerden uzak tutan Çağatay Ulusoy'un bu ısrarı, iddiaya göre 33 yaşındaki Duygu Sarışın'ı bunalttı. Takvim Gazetesi'nin haberine göre neredeyse pandemi başından beri aynı evde yaşayan, yaz aylar

Duygu Sarışın Çağatay Ulusoy'u terk etti!

Kariyer planlaması nedeniyle kendisi gibi güzel oyuncuyla ilişkisini de sürekli gözlerden uzak tutan Çağatay Ulusoy'un bu ısrarı, iddiaya göre 33 yaşındaki Duygu Sarışın'ı bunalttı.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre neredeyse pandemi başından beri aynı evde yaşayan, yaz aylarını da tekneyle Ege'yi dolaşarak geçiren 30 yaşındaki Çağatay, bugüne kadar güzel oyuncuyla gazetecilerin karşısına hiç beraber çıkmak istemedi.

Adeta basın mensuplarıyla köşe kapmaca oynayan ünlü çiftten Duygu Sarışın da bu kaçıştan sıkıldı.

Yeni projeleri olan Çağatay Ulusoy'un "Özel hayatımla gündeme gelmeyeceğim, o yüzden ilişkimiz göz önünde olmasın" ısrarı üzerine güzel oyuncunun evi terk ettiği iddia ediliyor…

ESKİ AŞKA TAKİP VAR, YENİSİNE YOK!

Aşkını sürekli kapalı kapılar ardında yaşayan Duygu Sarışın, Çağatay Ulusoy'un kendisini değil eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'yı takip etmesine de yıllardır çok bozuluyordu. 

Israrla Sarışın'ın sosyal medyadan takip etmeyen yakışıklı oyuncu Ulusoy'un, neden böyle bir hamlede bulunduğu ise yıllardır hayranları tarafından merak konusuydu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER