'Duymayan Kalmasın' ekrana 'Merhaba' dedi

Bir süredir tanıtımları dönen Duymayan Kalmasın bu sabah Star TV'de start aldı. Mesut Yar, Deniz Akkaya ve Seren Serengil'in magazin

'Duymayan Kalmasın' ekrana 'Merhaba' dedi

Bir süredir tanıtımları dönen Duymayan Kalmasın bu sabah Star TV'de start aldı.

Mesut Yar, Deniz Akkaya ve Seren Serengil'in magazin haberlerine ilişkin yorumlarda bulundukları programın başında uzun süre tek başına program sunan Mesut Yar, program partnerlerine 'Hoşgeldiniz' deyince Seren Serengil'in Mesut kendi programı sanıyor şeklinde tatlı-sert bir uyarısıyla karşılaştı.

Canlı yayın esnasında söz Ebru Gündeş-Reza Zarrab ayrılığından açılınca sanatçı Oslobet Seren Serengil, geçmişte cezaevinde bulunan ve daha sonra beraat eden Cengiz İmren'le gerçekleştirdiği evlilikten örnek vererek; Benim eşim her ne sebeple olursa olsun içerideydi. İçerideki o kişiye kırgın ve kızgın olduğum halde ondan boşanmadım. Beraat ettikten sonra boşandım. Herkes herkesden boşanmak isteyebilir ama bu boşanma için bugünün doğru olup olmadığı konusunda kararsızım. Ebru Gündeş; Acun Ilıcalı'nın kanalında daha önce milyonların huzurunda ağlayarak üzüntüsünü dile getirmişti. Ama şu an verdiği fotoğraflarda onu çok mutlu görüyorum ifadelerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2016, 15:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER