Ebru Gündeş, 12 Yaş Küçük Aşkıyla Evlendi!

En son Reza Zarrab evliliği ile gündeme gelen Ebru Gündeş, kendisinden 12 yaş küçük yeni aşkıyla evlendi. İşte o isim…

Ebru Gündeş, 12 Yaş Küçük Aşkıyla Evlendi!

En son Reza Zarrab evliliği ile gündeme gelen Ebru Gündeş, kendisinden 12 yaş küçük yeni aşkıyla evlendi. İşte o isim…

Türkiye’nin önde gelen sanatçılarından birisi olan Ebru Gündeş, yeni evliliği ile gündeme geldi. En son Reza Zarrab ile evlenen ve Türkiye’nin gündemindeki boşanma davasıyla konuşulan Ebru Gündeş, bu sefer gönlünü 12 yaş küçük Murat Özdemir’e kaptırdı.

Ebru Gündeş Dubai’de Evlendi

Aşkını gözden uzakta yaşamayı tercih eden Ebru Gündeş, yeni sevgilisi Murat Özdemir ile Dubai’de evlendi. İş insanı olarak tanınan Murat Özdemir ile hayatını birleştiren Ebru Gündeş, bir süre daha yurt dışında kalacak. Geçtiğimiz aylarda da ikili arasında aşk başladığı gündeme gelmişti. Evlilik ile taçlanan bu birliktelik, çiftin magazin gündeminde yer almasını sağladı. Dubai’deki evlilik sonrasında Körfez turuna çıkacak olan çift, sonrasında ülkeye dönüş yapacak. Ancak tüm bu iddialar ve aşk hayatına rağmen Ebru Gündeş’in sosyal medya hesabından hiçbir paylaşımda bulunmaması dikkatlerden kaçmadı.

Ebru Gündeş, 12 Yaş Küçük Aşkıyla Evlendi!

Murat Özdemir Eşinden Boşanmıştı

Daha önce Selin Kabaklı ile evli olan Murat Özdemir bu evliliğini sonlandırdı.  Ebru Gündeş ise daha önce 3 evlilik yapmıştı. Evlilik haberinin gündeme gelmesinin ardından sosyal medyadaki bir mesaj dikkat çekti. Murat Özdemir’in eski eşi Selin Kabaklı yaptığı paylaşım ile sitem etti.  Sosyal medyada isim vermeden Ebru Gündeş ile eski eşinin evliliğine vurgu yapan Selin Kabaklı “Ey Rabbim, benim gördüklerimi sen de gördün. Duyduklarımı sen de duydun. Ben susup kenara çekiliyorum. Yol senin hiza senin, kul senin ceza senin” dedi.

Diğer tarafta Ebru Gündeş ise sessizliğini koruyor. Sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanan sanatçı, yeni paylaşımlar yapsa da daha çok sahneden ve yeni projelerinden bahsediyor.

Ebru Gündeş kimdir?


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2024, 17:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER