Ebru Şahin ile eşi Cedi Osman Amerika'da yeni evlerine yerleşti!

Yıldız basketbolcu Cedi Osman'ın NBA takımlarından Cleveland Cavaliers'de forma giymesi nedeniyle Türkiye ile Amerika arasında mekik dokuyan Şahin de bir yandan yeni projesine başladı. Bir süre New York'ta kiraladıkları dairede kalan ünlü çift, yeni adres olarak ise Cedi Osman.

Ebru Şahin ile eşi Cedi Osman Amerika'da yeni evlerine yerleşti!

Yıldız basketbolcu Cedi Osman'ın NBA takımlarından Cleveland Cavaliers'de forma giymesi nedeniyle Türkiye ile Amerika arasında mekik dokuyan Şahin de bir yandan yeni projesine başladı.



Ebru Şahin ile eşi Cedi Osman Amerika'da yeni evlerine yerleşti!

Bir süre New York'ta kiraladıkları dairede kalan ünlü çift, yeni adres olarak ise Cedi Osman'ın birçok takım arkadaşının da yaşadığı Ohio'nun banliyosu olan Bratenahl isimli kasaba seçti.



Ebru Şahin ile eşi Cedi Osman Amerika'da yeni evlerine yerleşti! - Resim : 2

Takvim Gazetesi'nin haberine göre 28 yaşındaki güzel oyuncu ile 27 yaşındaki yıldız basketbolcunun uzun dönemli olarak kiraladıkları dört yatak odalı villanın aylık kirasının ise 2 bin 500 dolar yani yaklaşık 47 bin TL olduğu öğrenildi.



Ebru Şahin ile eşi Cedi Osman Amerika'da yeni evlerine yerleşti! - Resim : 3


Bu arada Ebru Şahin ile Cedi Osman, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda aylık kirası 80 bin TL olan bir de deniz manzaralı daire kiralamıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER