Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş hakkında kırık kol davası!

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Sağlam eski eşinin Trump Towers’da oturdukları evde yaptıkları bir kavga sırasında geçmişte kendisini darp ettiği iddiasıyla İstanbul Adliyesi Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu. Sağlam, annesi ve evdeki bakıc.

Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş hakkında kırık kol davası!

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Sağlam eski eşinin Trump Towers’da oturdukları evde yaptıkları bir kavga sırasında geçmişte kendisini darp ettiği iddiasıyla İstanbul Adliyesi Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu.

Sağlam, annesi ve evdeki bakıcıyı da şahit göstermiş ve omzunun parçalandığı görüntüleri, adli tıp raporuyla beraber mahkemeye sunmuştu.

2017 başlayan ve 3 yıldır süren soruşturma sonunda Uğur Akkuş hakkında 7. Asliye Ceza Mahkemesi’nde “kemiklerin kırılmasına sebebiyet verecek şekilde kasten yaralama” suçuyla dava açıldığı ortaya çıktı.

Öte yandan Uğur Akkuş’un eski eşi Gonca Sağlam’a 2017 yılının Eylül ayında “Ya bana 50 milyon dolar verirsin ya da seni bitirir, rezil ederim” diyerek tehdit ettiğini ve şantajla para istediğini belirterek dava açmıştı.

Akkuş sekreteri ve şoförünü tanık olarak gösterdi. Ancak şoförü ilerleyen duruşmalarda ifadesini işsiz kalma korkusuyla verdiğini belirterek geri adım attı.

6 Ekim’de karara bağlanan dava sonucunda da Gonca Sağlam’ın beraat ettiği öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER