Ebru Şallı'nın hayatındaki en acı tesadüf

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre dünden beri çok zor anlar yaşayan ve duygularını sosyal medyadan "Ponçiğim benim seni çok seviyorum.

Ebru Şallı'nın hayatındaki en acı tesadüf

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre dünden beri çok zor anlar yaşayan ve duygularını sosyal medyadan "Ponçiğim benim seni çok seviyorum. İyi ki benim oğlum oldun, iyi ki seni doğurdum. Bana yaşattığın her an için sana minnettarım. Her zaman şükrediyorum senin annen olduğum için... 9 yıl ben bir melekle yaşadım. Gerçek bir meleğin nefes aldığını gördüm ben... Annişin seni çok seviyor. Doğum günün kutlu olsun. Seni tarifsiz özlüyorum" mesajıyla dile getiren ünlü mankeni eşi ve yakınları teselli ediyor.

Bugün Pars için doğum gününde dua okutacak olan ünlü mankenin yarın da 1. evlilik yıldönümü... Şallı geçen yıl oğlunun sağlık durumu iyiye gidince 26 Eylül'de Uğur Akkuş'la bir otelde aile arasında evlenmişti. Ünlü mankenin hastalığı yeniden ilerleyince 16 Nisan'da kaybettiği oğlunun doğum günüyle 1. evlilik yıldönümünün peş peşe gelmesinin de burukluğunu yaşadığı öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER