Ebru Şancı: "Babanız hastaysa sahip çıkın! Avını bekleyen çita gibi"

Dün Sabah Gazetesi'nde Evren Abdullahoğlu imzasıyla yayınlanan haberde Selami Şahin'in Etiler'deki ünlü bir AVM'nin önünü mesken tutup yoldan geçen kadınları sürekli ofisine davet ettiği iddia edildi. Haberde yer alan iddiaya göre kadınlarla flörtöz tavırlarla tanışmak için t.

Ebru Şancı:

Dün Sabah Gazetesi'nde Evren Abdullahoğlu imzasıyla yayınlanan haberde Selami Şahin'in Etiler'deki ünlü bir AVM'nin önünü mesken tutup yoldan geçen kadınları sürekli ofisine davet ettiği iddia edildi.

Haberde yer alan iddiaya göre kadınlarla flörtöz tavırlarla tanışmak için tokalaşan Selami Şahin, ellerini bırakmadığı kadınları garip tekliflerle ofisine kahveye davet ediyor.

Kadınlarla görüntülerinin de çekildiği, 38 yıllık evli 3 çocuk babası olan Selami Şahin'in bu davranışı sonrası sosyal medya hesabından şu açıklama yayınlandı:



Ebru Şancı:


Açıklamanın ardından bu sabah Beyaz TV'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programında konuşan Ebru Şancı, "Hayranlarınla tokalaşırsın, tamam. Hayranlarınla konuşabilirsin. Bir alışveriş merkezinde oturuyorsundur. Hayranın yanına gelir, tokalaşırsın elini de tutarsın. Ama sokak ortasında haftanın belirli günleri özellikle durmak nedir? Benim mesaj kutumda 3 mesaj var. İkisi küçük 'Ebru abla' demişler... 'Ebru abla bizim de elimizi tutup ofise çağırdı. Bir daha korktuk. Oradan geçemedik' diyorlar. Bunun hayranlarıyla tokalaşabilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Avını bekleyen çita gibi. Aklı gayet yerinde neden yaşlı teyzelere gitmiyor da genç kadınlara gidiyor? Hastaysa da saygı duyarım. Allah şifa versin. O zaman babanıza sahip çıkın. Yazık! Bu kadar ünlü ve önemli sanatçı şu konumda yazık."

 

Bircan Bali'de bir seyirciden kendisine de benzer bir mesaj geldiğini söylerken; Pınar Eliçe ise iddialar karşısında şaşkınlığını dile getirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER