Ebru Yaşar: "Beni ayakta tutan şey dinleyicilerim"

Bu ayın başında 'Gel De Sevme' albümünü müzikseverlerle buluşturan şarkıcı Ebru Yaşar, Almanya'da Türkçe yayımlanan Vitrin Dergisi'nin kapak konuğu oldu. Geçtiğimiz ay Almanya'da gurbetçi vatandaşların en çok dinlediği sanatçı olan Yaşar, samimi açıklamalarda bulundu: Ün.

Ebru Yaşar:

Bu ayın başında 'Gel De Sevme' albümünü müzikseverlerle buluşturan şarkıcı Ebru Yaşar, Almanya'da Türkçe yayımlanan Vitrin Dergisi'nin kapak konuğu oldu.

Geçtiğimiz ay Almanya'da gurbetçi vatandaşların en çok dinlediği sanatçı olan Yaşar, samimi açıklamalarda bulundu:

Ünlü sanatçı, "Kariyerimde tabii ki hala güncel olmak, yaptığım müziğin karşılığını dinleyiciler tarafından alıyor olmak, bu beni en büyük ayakta tutan şey" dedi.

Ebru Yaşar, 4 yıl aradan sonra hayranlarıyla buluşturduğu yeni albümü "Gel de Sevme" ile zirveye yerleşmişti. Albümün ilk klibi 'Yalnız Uyunmaz'a, ikinci klip ise 2021 yaz düğünlerine şimdiden damga vuran 'Ben Bilmem'e çekilmişti.

"BÖYLE BİR ALBÜME İHTİYAÇ VARMIŞ"

Yaşar, "Böyle bir albüme ihtiyaç varmış onu görüyoruz. Albümde herkes kendi hitini buluyor. Herkesin favorisi farklı. Böyle olunca daha mutlu oluyorum. Bütün şarkılar çıkış parçası gibi oldu" ifadelerini kullanmıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER