Ebru Yaşar Bodrum'da sahne aldı

TV100'ün haberine göre sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yaşar, “Hep maratondayız.

Ebru Yaşar Bodrum'da sahne aldı

TV100'ün haberine göre sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yaşar, “Hep maratondayız. Ama yazın başlangıcı diyelim. Bodrum’dayız sezonu açtık. Herkese iyi tatiller gelen tüm misafirlerimize sevgiler, saygılar” dedi. 

Ebru Yaşar Bodrum'da sahne aldı

'Yine vaktim olmadı çekemedik!'

Dinlenme rekorlarını kıran ‘Gel de Sevme’ albümünden son olarak ‘İğne İplik’ şarkısına klip çekeceğini daha önce açıklayan Yaşar, “Çekemedim olmadı. O verdiğim sözü tutamadım. Vaktim olmadı fırsat olmadı. Çekeceğiz ama bir ara çekeceğiz.” dedi. 

'Onlar bizim gururumuz!'

Ünlü sanatçı Diyarbakır’da kendi ismini taşıyan Ebru Yaşar Gülseven Ortaokulu’nun ilk mezunlarını verdiği hatırlatılması sonrası, “Onlar bizim gururumuz. Mutlu bireyler yetişsin. Her şeyden önce mutlu çocuklar yetişsin. Sonra da faydalı çocuklar inşallah yetişsin. Okul yaptıralım hepimiz. Herkes bir tuğla koysa, bir duvarını boyasa ne oldu, oldu bitti işte olacak. Birbirimize yardım edeceğiz destek olacağız. Öyle geçecek bu hayat.” dedi.

'Kırmızı hala giymiyorum'

Sahnede nazara geldiği için kırmızı renk kıyafet giymeme geleneğini devam ettirdiğini söyleyen Yaşar, “Vallahi şu an içimden giymek hiç gelmiyor. Ne yapayım yakışıyor ama bir süre giymeyeceğim herhalde bakalım.” itirafında bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER