Ece Erken'den olay Şafak Mahmutyazıcıoğlu itirafı!

Sosyal medya hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan bir dönemin ünlü ismi, sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun arabasına yaptığı saldırı ile ilgili soruya: "Malum şahıs beni çok sinirlendirdi.

Ece Erken'den olay Şafak Mahmutyazıcıoğlu itirafı!

Sosyal medya hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan bir dönemin ünlü ismi, sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun arabasına yaptığı saldırı ile ilgili soruya: "Malum şahıs beni çok sinirlendirdi. Aslında çizmeyecektim, bir şey yazacaktım. Ama keskin bir şey bulamadım. Aynayı büktüm. Şu anki aklım olsa yapmazdım. Ergenlikti, pişmanım, üzgünüm, saçmaladım." yanıtını verdi.

 

42 yaşındaki Ece Erken, tepki toplayan görüntülerine ilişkin 'Ergenlikti' ifadesini kullanırken Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birlikteliğinin sürdüğünü ifade etti.

ECE ERKEN: "BENİM ŞAFAK'TAN DAHA ÇOK PARAM VAR" (HABER LİNKİ)

Ece Erken, evlilik sorularına ise şu yanıtı verdi: '"Yok' desem yalan olur, 'Evet' desem de yalan olur. Bu konuda çok kafam karışık. İki kez evlenip boşandım. Hatta şu anki ilişkimden de teklif aldım. Tektaş yüzük bile taktım ama evlilikten çok korkuyorum. Evlilik ve sevgili konusunda başırılı bir kadın değilim. Her kavgada ayrılmak gerekiyormuş gibi geliyor. Normal insan gibi kavga edemiyorum. Kavgayla tartışmayla çözülecek şeyleri beceremiyorum. Evlilik bazen kelepçe gibi geliyor. Kapım aralık, tam açık değil."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER